Ontvang onze brochure
Tickets kopen

What we do What we do

Wat is de
(Online) Muziekbingo?

Een vrolijke, interactieve en verrassende (online)activiteit om jouw medewerkers of gasten een top avond te bezorgen. In tegenstelling tot een normale bingo vervangen wij de getallen door songs. Aan de deelnemers de taak om de muziek te herkennen en af te strepen op de bingokaart. Nog nooit was een bingo zo leuk! Naast de Muziekbingo zit het programma boordevol entertainment en interactiviteit.

Ons doel is om iedereen een memorabele avond te geven. Naast de muzikale invulling doen we dat ook met een verrassend entertainment team en sfeer ondersteunende effecten.

De Silent Muziekbingo is dé activiteit waarbij iedereen op een leuke, ongedwongen manier met elkaar wordt verbonden.

De Online Muziekbingo

De Online Muziekbingo, een heerlijke avondje uit in je eigen huiskamer

De Muziekbingo op jouw event

Verras jouw medewerkers of gasten met de Silent Muziekbingo.

De Silent Muziekbingo on tour

Feest mee tijdens een van onze shows!

Gagarandeerd Een groot feest!

Naast de muziekbingo zit het programma boordevol entertainment en interactiviteit. We hebben ruime ervaring in het organiseren van de Silent Muziekbingo.

Met succes hebben we al ruim vijftig shows georganiseerd door heel Nederland en tijdens de tweede lockdown zijn we, met succes, direct online doorgegaan. Inmiddels hebben er al tienduizenden mensen met ons mee gefeest.

Eén groot feest, iedereen een topavond! Wedden?

De Online Muziekbingo

Ben je op zoek naar een orgineel en verrassend bedrijfsfeest? Boek dan onze interactieve en verbindende show voor al jouw medewerkers.

Live vanuit onze studio knallen wij de gezelligheid de woonkamers in en gaan de deelnemers de strijd met elkaar aan: wie wordt jullie eigen muziekbingokampioen?

De getallen zijn vervangen door de grootste feest hits. Herken je het nummer? Staat hij op je bingokaart? Streep hem af en wie weet kom jij live in de studio met je bingo!

We maken de show in onze eigen studio in Breda en deze zenden we uit op ons YouTube kanaal. Via Zoom wordt het een interactief evenement waarin deelnemers de competitie met elkaar aan kunnen gaan.

De Muziekbingo op jouw event

Verras jouw medewerkers of gasten en boek de Silent Muziekbingo op jouw locatie of in samenwerking met een horeca en/of evenementenlocatie. Samen met ons productieteam stemmen we de muziekbingo af op jouw wensen. Ons doel is om iedereen een memorabele avond te geven. Naast de muzikale invulling doen we dat ook met een verrassend entertainment team en sfeer ondersteunende effecten.

De Silent Muziekbingo is dé activiteit waarbij iedereen op een leuke, ongedwongen manier met elkaar wordt verbonden. Eén groot feest, iedereen een topavond!

De Silent Muziekbingo on tour

Feest mee tijdens een van onze shows! In tegenstelling tot een normale bingo vervangen wij de getallen door songs. Aan jouw de taak om de muziek te herkennen en af te strepen op de bingokaart.

Is er een bingo gevallen, dan wint de winnaar uiteraard een leuke prijs. Bij een valse bingo wordt het een liedje zingen of een striptease act geven

Nog nooit was een bingo zo leuk!