What we do What we do

Wat is de Muziekbingo?

Een vrolijke, interactieve en verrassende (online) activiteit om jouw medewerkers en gasten een top dag te  bezorgen. In tegenstelling tot een normale bingo vervangen wij de getallen door songs.

We combineren muziek met spel, een activiteit en een feest in een met een flinke dosis humor en entertainment. Naast muziek en bingo wordt het publiek uitgedaagd en betrokken bij creatieve groepsopdrachten. Teambuilding op zijn leukst! 

De (Silent) Muziekbingo kan zowel met als zonder koptelefoons worden gespeeld.

Boek ons en beleef zelf het grootste meezing feest!

De Muziekbingo op jouw event

Verras jouw medewerkers of gasten met de Silent Muziekbingo.

De (Silent) Muziekbingo on tour

Feest mee tijdens een van onze shows!

De Online Muziekbingo

De Online Muziekbingo, een heerlijke avondje uit in je eigen huiskamer

Gegarandeerd Een groot feest!

Een onnavolgbare show door en met het publiek. Wie van je collega’s kan het beste de YMCA, excelleert in lipsyncen of heeft stiekem de beste anekdote van de vorige kerstborrel? Met de (Silent) Muziekbingo eindigt iedereen in de polonaise.

Met succes hebben we al ruim honderd shows georganiseerd door heel Nederland en op diverse podia’s. Eén groot feest, iedereen een topavond! Wedden?

De Muziekbingo op jouw event

Verras jouw medewerkers of gasten en boek de (Silent) Muziekbingo op jouw locatie of in samenwerking met een horeca en/of evenementenlocatie. Samen met ons productieteam stemmen we de muziekbingo af op jouw wensen. Ons doel is om iedereen een memorabele avond te geven. Naast de muzikale invulling doen we dat ook met een verrassend entertainment team en sfeer ondersteunende effecten.

De (Silent) Muziekbingo is dé activiteit waarbij iedereen op een leuke, ongedwongen manier met elkaar wordt verbonden. Eén groot feest, iedereen een topavond!

De (Silent) Muziekbingo on tour

De (Silent) Muziekbingo komt naar je toe. Houd onze socials in de gaten en kijk wanneer er een show in jouw stad of dorp wordt georganiseerd. Scoor snel je tickets!

Een locatie voor de muziekbingo in gedachten? Laat het ons weten. Wij staan altijd open voor leuke nieuwe samenwerking.

De Online Muziekbingo

Ben je op zoek naar een orgineel en verrassend bedrijfsfeest? Boek dan onze interactieve en verbindende show voor al jouw medewerkers.

Live vanuit onze studio knallen wij de gezelligheid de woonkamers in en gaan de deelnemers de strijd met elkaar aan: wie wordt jullie eigen muziekbingokampioen?

De getallen zijn vervangen door de grootste feest hits. Herken je het nummer? Staat hij op je bingokaart? Streep hem af en wie weet kom jij live in de studio met je bingo!

We maken de show in onze eigen studio in Breda en deze zenden we uit op ons YouTube kanaal. Via Zoom wordt het een interactief evenement waarin deelnemers de competitie met elkaar aan kunnen gaan.