FAQ FAQ

FREQUENTLY
ASKED QUESTIONS

veel gestelde vragen alvast voor jullie beantwoord

Hoe bestel ik tickets?

Via de button “tickets kopen” verzeker jij jouw gezelschap van een plek tijdens de Muziekbingo. Je ontvangt een bevestiging van jouw bestelling per e-mail. Geen mail ontvangen? Check je spam of neem contact op met ticketapp.nl

Waarvoor dient de borg?

Per bestelling wordt er borg verrekend. Dit bedrag dient als borg de koptelefoon. De borg wordt binnen 3 werkdagen na afloop van de show terug overgemaakt op je rekening, wanneer alle koptelefoons schadeloos zijn ingeleverd.

Krijg ik mijn geld terug bij annuleren?

Nee, uiteraard kun je jouw tickets doorverkopen. Bij no-shows wordt de borg van de koptelefoons binnen 7 werkdagen teruggestort.
Let op: houd bij het doorverkopen van kaarten rekening dat de borg op jouw rekeningnummer wordt teruggestort.

Ik wil graag met Silent Music Events samenwerken. Kan dat?

Ja dat kan! Wij hebben al voor diverse organisatoren een show op maat gemaakt! Van Breda Live tot de Bredase Klûntocht! Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Waarom moet ik kiezen voor Silent Music Events?

Onze (online) muziekbingo is uniek. Hoewel er uiteraard kleine prijzen zijn te winnen, draait het daar niet om. De combinatie van onze spelleider, de DJ en onze gezamenlijke creativiteit maakt elke show hysterisch en uniek! Beleef het zelf!

Wanneer is de volgende muziekbingo?

Volg ons op Insta en Facebook en blijf op de hoogte van al onze events!