de SENSATIONELE SPELSHOW voor Gegarandeerd FEEST!

Boek de (Silent) muziekbingo voor jouw bedrijfsfeest. Een interactieve show vol muziek, spel en een flinke dosis entertainment. Een bingo maar dan in een spraakmakend jasje.

Boek ons en beleef zelf het grootste meezingfeest! 


BENIEUWD NAAR ONZE show? Lees alle informatie in onze GRATIS brochure!

Download gratis de brochure

Brochure preview
Vul het veld in en ontvang de brochure in je mailbox.
Je gaat akkoord met onze Privacy Policy.*

De allround spelshow voor jong en oud

Lopen de leeftijden en interesses in je bedrijf uiteen? Dan kan het weleens lastig zijn om iets te bedenken wat bij iedereen past. Wij bieden de oplossing! Een bingo maar dan in een origineel jasje! Wij vervangen de getallen door songs. Een feest der herkenning dankzij muziek uit alle jaren, top entertainment en de beste DJ’s.

Staat het jaarlijkse Oktoberfest op de planning? Of is jullie kerstborrel wel toe aan iets vernieuwends? Wij denken graag met je mee om onze show af te stemmen op jouw wensen en doelgroep! We werken samen met de meest energieke entertainers passend bij iedere doelgroep.

Hét gesprek bij het koffiezetapparaat!

Een onnavolgbare show door en met het publiek. Wie van je collega’s kan er nou het beste de YMCA? Of excelleert in lipsyncen? Of heeft stiekem de beste anekdote van de vorige kerstborrel? Met de (Silent) Muziekbingo eindigt uiteindelijk iedereen in de polonaise.

Wij combineren muziek met spel, een activiteit en een feest ineen met een flinke dosis entertainment en humor! Naast muziek en bingo wordt het publiek uitgedaagd en betrokken bij creatieve groepsopdrachten. Nooit eerder was teambuilding zo leuk! Boek ons en beleef zelf het grootste meezingfeest!

Reviews

Honderden gingen je voor, ieder met een eigen voorkeurslocatie: van kantine tot café, van thuis op de bank tot festival.
Lees hieronder onze reviews

Sofie van Grinsen
Positief: Professionaliteit Een activiteit vol verrassingen, hilariteit, enthousiasme, plezier en de leukste meezingers! Wat een fantastisch concept!
Elise Siemons
Positief: Professionaliteit Zeker voor herhaling vatbaar!! Alles was super goed en professioneel geregeld. We hebben allemaal een top avond gehad

Benieuwd wat andere over ons zeggen?

Liever niet zo ‘Silent’?

De muziekbingo kan ook zonder koptelefoons worden gespeeld, informeer naar de mogelijkheden.

Van festivalpodium tot horeca terras/ feestzaal. Wij stemmen de show af op jouw locatie en wensen.

Avondvullende programmering? Met ons netwerk aan top (feest)DJ’s en hosting acts is dat geen probleem. Wij ontzorgen jullie graag. Neem contact met ons op om de wensen te bespreken.

Liever online? Live vanuit onze studio in Breda streamen we de bingo naar alle woonkamers.

Vanuit een professionele live studio met een ervaren productieteam streamen wij via een privé YouTube link de show naar jouw TV of laptop. Dankzij een privé online meeting, mét beeld, wordt het een interactief evenement waarin deelnemers de competitie met elkaar aan kunnen gaan. Ook zijn hier vele opties om de stream/studio, het muziekthema en de bingokaarten zelf te personaliseren naar jullie bedrijf! Eén groot feest, iedereen een topavond! Wedden?