Ontvang onze brochure

De Online Muziekbingo De Online Muziekbingo

OP ZOEK NAAR EEN ORGINELE ONLINE ACTIVITEIT?
Boek dan onze interactieve en verbindende show voor jouw medewerkers

Wil je jouw online VrijMiBo extra leuk maken? Of wil je een online-congres feestelijk afsluiten. Verras dan jouw medewerkers en/of relaties en boek de Online Muziekbingo.

Live vanuit onze studio knallen wij de gezelligheid de woonkamers in en gaan de deelnemers de strijd met elkaar aan: wie wordt jullie eigen muziekbingokampioen? Ons team staat klaar om jullie medewerkers allemaal van de bank af te krijgen tijdens jullie online borrel!

WAT IS DE ONLINE MUZIEKBINGO

Een vrolijke, interactieve en verrassende activiteit om jouw iedereen op afstand te verbinden.
In tegenstelling tot een normale bingo vervangen wij de getallen door songs. Aan de deelnemers de taak om de muziek te herkennen en af te strepen op de bingokaart. Nog nooit was het thuis zo leuk!

Samen met een professioneel team van cameramensen en entertainers streamen wij de show naar jouw TV of laptop.
Naast de muziekbingo zit het programma boordevol entertainment en interactiviteit. We maken de show in onze eigen studio in Breda en deze zenden we uit op ons YouTube kanaal. Via Zoom wordt het een interactief evenement waarin deelnemers de competitie met elkaar aan kunnen gaan. Eén groot feest, iedereen een topavond! Wedden?

Ons doel is om iedereen van de bank af te krijgen. Naast de muzikale invulling doen we dat ook met verrassende thuisopdrachten. Onderling gaan de kijkers de strijd aan om de beste of leukste te zijn. En nee, het wordt ze niet makkelijk gemaakt. Want wie kan er het beste lipsyncen? En er zijn vast feestneuzen die wel een lesje salsa kunnen gebruiken.

Je zou het bijna vergeten, maar we zijn nog steeds aan het bingo-en. Is er een bingo gevallen, dan komt de winnaar via een telefoonverbinding live bij ons in de studio.

De Online Muziekbingo is de online-activiteit waarbij jouw medewerkers weer op een leuke, ongedwongen manier met elkaar worden verbonden. Eindelijk weer eens dat “wij” gevoel.

Niets is ons te gek! Ons creatieve team staat klaar om de show geheel af te stemmen op jouw doelstellingen, wensen en budget.