Op de Havermarkt Op de Havermarkt

We zijn terug op
de Havermarkt!

Vanaf donderdag 5 mei gaat De Silent Muziekbingo op de Havermarkt in Breda weer beginnen. Vanaf dan wordt elke woensdagavond de Havermarkt door Van Asch Horeca omgetoverd tot één van de vele thema’s van De Silent Muziekbingo. Omdat De Silent Muziekbingo de voorafgaande jaren een groot succes was, zijn we er dit jaar weer met elke week een ander uniek thema. Denk aan Feestcafé de Havermarkt, white party, 90’s party en nog véél meer.

Dit jaar wordt De Silent Muziekbingo op de Havermarkt een tikkeltje anders, omdat de shows nóg leuker worden en er nog meer uitgepakt wordt. Bereid je elke week voor op een ENORM feest met alles erop en eraan, verzorgd door je favoriete Dj’s en entertainers. Dus ben jij READY om elke week weer een feestje te bouwen? Kom dan naar De Silent Muziekbingo op de Havermarkt in Breda!
De Silent Muziekbingo begon in 2020 toen de horeca binnen dicht was, maar buiten op het terras op de Havermarkt wel open mocht. Bij Van Asch Horeca wilde we graag een evenement bedenken met veel gezelligheid en een evenement dat de sferen van een stapavond kan evenaren. Samen met de zaken van Van Asch op de havermarkt; Suikerkist, Corenmaet, Bruxelles, Peddels en De Vrachtwagen ontstond toen De Silent Muziekbingo: een evenement op de Havermarkt in Breda, waarbij jullie op het terras kunnen deelnemen aan de bingo. Het werkt als volgt: je koopt een kaartje online en daarmee neem je op de aangegeven dag vanaf 20:00 plaats op het terras. Een koptelefoon en een bingokaart zitten bij de prijs inbegrepen. Tijdens De Silent Muziekbingo komen er liedjes voorbij en deze liedjes moet je wegstrepen op je bingokaart. Naast de liedjes door de koptelefoon staat er ook één grote show klaar voor jullie. Wij kunnen niet wachten om weer los te gaan en hopen jullie álle bingo’s te zien!

De Silent Muziekbingo zit bijna elke week volgeboekt, dus voor kaartjes moet je er snel bij zijn. Op is ook echt op, dus houd de kaartverkoop in de gaten!
Voor eventuele vragen, opmerkingen of informatie kun je altijd terecht bij onze Instagram of onze Facebook!